[电磁场] [分享]ANSYS MEMS Material Library

Download the ANSYS MEMS Material library. The library is in the ANSYS Programing Design Language (APDL) format and contains 20:) common MEMS materials in SI units, bulk, and thin film properties. Linear material properties only. Materials such as Polysilicon:), Silicon Oxide:), nitride :)and thin film metals:). This is intended to be a starting point for your simulation requirements. Each material data file contains the reference :)used for the property(s).

使用方法:
1)Download the archive and unzip into a new folder called "MEMS materials".
2)Put this folder in your ANSYS/Matlib directory.
3)The material data can be accessed from the ANSYS Material library GUI. The Menu path is: Main Menu>Preprocessor>Material Props>Import Library.

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

评分

Simdroid开发平台
纯铁,10号钢,不锈钢磁化曲线

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

非常好的东西,谢谢谢谢楼主
呵呵~~~~~~~~~~~~~~
jack熊总是很捧场嘛,嘿嘿。要常来论坛给大家指点和建议啊
正在学习过程中,呵呵

北极,我如果要输入DT4的B-H曲线,那图上的数据只能用描点得到吗?
是的,没什么好办法了
THanks for your kindly to share.
有没有20号钢,铜和铝的磁化曲线?
非常感谢啊!!
恭维的话就不说了!!!!!
初学者,正在学习ANSYS.非常感谢楼主.难找的资料.
非常感谢楼主.难找的资料. 、、、、、、、、、、、
太好的东西,收藏
对一开始研究电磁的人是很有用的
hehe,不知道第二个图代表什么意思.楼主该解释一下的.
铜和铝的磁化曲线就不要找了吧,都不是铁磁材料。
wangbiyi 该用户已被删除
太好了,真是给我们省了不少时间啊
斑竹我是刚开始着手学习ansys软件,我需要做一个钢管在电磁脉冲下的电磁场分析  ,  以后需要多多向你请教 ,希望你不吝赐教
谢谢楼主~~
斑竹我是刚开始着手学习ansys软件,我需要做一个钢管在电磁脉冲下的电磁场分析  ,  以后需要多多向你请教 ,希望你不吝赐教

——————————————
不要这样灌水嘛
有问题可以直接提
但是建议自己先摸索一下,有一定的思路在和大家讨论
提一些有建设性的意见也可以加分的

------by cowry

多谢楼主啦
回复 不支持